Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Γιατί ο Α/ΓΕΑ έχει το παρατσούκλι “εξολοθρευτής”

Ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Χριστοδούλου στις τοποθετήσεις διοικητών έφερε τα πάνω κάτω, προκαλώντας ευνοϊκότατα σχόλια στο προσωπικό που δεν είχε συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις από Αρχηγούς.
Φυσικά όταν τα πράγματα αλλάζουν κάποιοι λίγοι ενοχλούνται. Αναμενόμενο. Αυτό που είναι απαράδεκτο όμως είναι κάποιοι “πυρήνες” να προκαλούν κλίμα εναντίον διοικητών που δεν “τους αρέσουν”. Οι “πυρήνες” έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και καθόδηγηση από κύκλους αποστράτων κάποιοι εκ των οποίων έχουν τοποθετηθεί κομματικά εδώ και χρόνια.

Ο Α/ΓΕΑ έχει πάρει τα σχετικά μηνύματα αλλά και τις αποφάσεις. Που θα επιβεβαιώσουν το παρατσούκλι του “εξολοθρευτή”!
Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει να πορεύεται με τη λογική του “παίρνω αποφάσεις χωρίς να μετρώ το κόστος”. Ελπίζουμε να το κάνει. Κι ελπίζουμε όσοι σε πολιτικά γραφεία “διαμαρτύρονται” ότι δεν “είναι ευέλικτος” να το πάρουν απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.