Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Ελληνικός ''θώρακας ασφαλείας'' σε γήπεδα-στάδια του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ


Σε Νο 1 απαίτηση στα σύγχρονα στάδια, γήπεδα και άλλους χώρους αθλητικών εκδηλώσεων έχει αναδειχθεί η ασφάλεια και η ολοκληρωμένη επιτήρησή τους ενόψει της ολοένα αυξανόμενης απειλής από την τυφλή βία.
Όχι μόνο τα κράτη αλλά και οι φορείς που εμπλέκονται στην κατασκευή, και διαχείριση αυτών των χώρων έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε αυτόν τον τομέα καθώς ήδη όλο και ολοένα περισσότεροι πόροι – ανθρώπινοι και οικονομικοί – διατίθενται στον τομέα αυτό εξαιτίας των απειλών.


Το Κατάρ, που θα φιλοξενήσει Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, έχει εστιάσει από τωρα στον τομέα αυτό και ενδεικτικό είναι η πραγματοποίηση στη Ντόχα, από 22 έως 24 Μαΐου 2017 του Συνεδρίου «World Stadium Congress» – και με ελληνική συμμετοχή. Και αυτό καθώς ελληνική εταιρία που έχει την σχετική εμπειρία, διεκδικεί ρόλο στην ανάπτυξη των υποδομών στο Κατάρ για τις απαιτήσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.
Πρόκειται για την Space Hellas μια ελληνική εταιρία που έχει να επιδείξει μεγάλο αριθμό σύνθετων έργων, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο χώρο διαχείρισης σταδίων, λύσεων για ηλεκτρονική επιτήρηση, έκδοση εισιτηρίων και έλεγχο πρόσβασης.


Το συγκεκριμένο συνέδριο, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης διεθνών οργανισμών στο χώρο των σταδίων και της αθλητικής βιομηχανίας. Διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και φιλοξενεί κορυφαίους χορηγούς και εκθέτες που παρουσιάζουν τις τελευταίες καινοτομίες στην κατασκευή γηπέδων, την ασφάλεια εκδηλώσεων και την τεχνολογία χώρου.
Η ελληνική εταιρία, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης σταδίων και ασφάλειας, ενώ ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της εταιρείας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Stadium Security:Integration Challenges», παρουσιάζοντας στο κοινό τις τελευταίες τεχνολογικές
εξελίξεις και πώς αυτές μπορούν να συνδυαστούν για την αποτελεσματική και την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων.


Στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου, τα στελέχη τηςελληνικής εταιρίαςθα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να αναπτύξουν νέες στρατηγικές συνεργασίες με, ιδιοκτήτες και φορείς σταδίων, μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, αρχιτέκτονες, ειδικούς συμβούλους, μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες του διεθνούς αθλητικού στερεώματος.

Στις φωτό μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από γήπεδα και στάδια που έχουν παρουσιαστεί ως σχέδια για να κατασκευαστούν σε διάφορα σημεία της χώρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.