Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Εκδήλωση με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας στο Νοσοκομείο Ρόδου από την 95 ΑΔΤΕΤη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στις 09:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, μουσική εκδήλωση με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος, με τη συμμετοχή της Μουσικής Εθνοφυλακής 95 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΜΣΕΘ/95 ΑΔΤΕ) και του τενόρου κ. Λεωνίδα Σακελλαρίδη.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την 95 ΑΔΤΕ, την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ Κύριλλου.
Από την 95 Ανώτερη Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.