Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στην 22η Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής «Κιλκίς» στην Καλλονή ΛέσβουΠραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβήςΤην Δευτέρα 13/03/17, ο αποχωρήσας Διοικητής Συνταγματάρχης κος Κατσικας παρέδωσε τη διοίκηση της 22ης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «Κιλκίς», στο Συνταγματάρχη με καταγωγή από την Γέρα Νικόλαο Βασίλαρο, νέο διοικητή της μονάδος.Η 22ης Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής «Κιλκίς» εδρεύει στο στρατόπεδο Πετσοφα της Καλλονής.
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε με την παρουσία του στρατηγού διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγου κο Τσερπέ Σταύρο, επίσης στην τελετή παραβρέθηκαν πολίτες και η πολιτική ηγεσία της Λέσβου.Στο πλαίσιο της τελετής αναπέμφθηκε από τον μητροπολίτη Μηθυμνης κο Χρυσόστομο και ιερείς δέηση υπέρ υγείας και ευοδώσεως του έργου των διοικητών, αποχωρήσαντος και παραλαβόντος και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παράδοση και παραλαβή. Ακολούθησε παρέλαση ενόπλου τμήματος.Κατόπιν, σε αίθουσα του Διοικητηρίου, ο κ. Κατσικας απηύθυνε ευχαριστίες σε όσους τον βοήθησαν στο έργο του, 

ΦΩΤΟ: Στρατης Μακροδουλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.