Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Πάρι ΚαρβουνόπουλοΟ Σταύρος Θεοδωράκης μιλά στο Militaire.gr για τα θέματα της Εθνικής Άμυνας ,τους στρατιωτικούς και τις αλλαγές που κατά τη γνώμη του πρέπει να γίνουν στη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν το ΄χει ξανακάνει τόσο αναλυτικά. Μιλά για “μικρότερες και σύγχρονες ΕΔ”, για “λιγότερους και καλά πληρωμένους στρατηγούς”, για αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επιλέγεται η ηγεσία των ΕΔ, για σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας,για κλείσιμο μονάδων και πολλά άλλα.
Για τα ελληνοτουρκικά ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι “είναι φανερό ότι η Τουρκία κάνει λάθος…Η Τούρκια πρέπει να καταλάβει ότι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί προς την Ευρώπη είναι δρόμος που απαιτεί συνεννόηση με την Ελλάδα…Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε προσπάθεια να λύσουμε το Κυπριακό κι αν υπάρχουν μεγάλα ζητήματα να προσπαθήσουμε να τα συζητήσουμε κι αν δεν βρούμε λύση θα το πω κι ας ακούγεται τολμηρό,πρέπει να πάμε στη Χάγη”.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά ακόμη για την Ευρώπη. Αυτή την Ευρώπη που όλοι φανταζόμασταν αλλά χάθηκε…Για την Ευρώπη όπως αυτή κατέληξε. Εξηγεί γιατί παραμένει φανατικός υποστηρικτής της παραμονής της χώρας στο ευρώ
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά ακόμη για τη θητεία. Τη δική του θητεία στο Διδυμότειχο το 1982. Έχουν ενδιαφέρον οι αναμνήσεις του.
Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.