Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

EYXEΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ. Αντγου ε.α. Ροζή ΒασιλείουΕύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους ένα ευλογημένο και ευτυχισμένο νέο έτος με υγεία, ευτυχία και προκοπή ατομική και οικογενειακή. Στις εορτάζουσες και εορτάζοντας και σε όσους έχουν μέλη στην οικογένεια τους που εορτάζουν, χρόνια πολλά και καλά.
Για τη Πατρίδα μας ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο νέο έτος και αρχή για έξοδο από τη κρίση και τα μνημόνια, ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να ανθίσει επιτέλους ξανά το χαμόγελο στα χείλη των ταλαιπωρημένων συμπατριωτών μας.
Για την Ε.Α.Α.Σ. να είναι η αφετηρία μιας νέας αρχής, για μια Ένωση Δυνατή και Αδέσμευτη, Μαχητική και Αποτελεσματική, Ανοικτή και Ανταποδοτική στα μέλη της. Την Ε.Α.Α.Σ. που επιθυμούμε και προσδοκούμε. Την Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.

Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος
Αντιπρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.