Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Για ποια θέση εξωτερικού προορίζεται ο πρώην Αρχηγός Στόλου
Έχει αρχίσει να γίνεται παράδοση Αρχηγοί και Ανώτατοι αξιωματικοί που αποστρατεύονται να τοποθετούνται σε θέσεις του εξωτερικού και φυσικά στην Κύπρο. Σ΄ αυτές τις κρίσεις είχαμε τη δημόσια ανακοίνωση από τον ΥΕΘΑ για τη τοποθέτηση του πρώην πλέον διοικητή της 1ης Στρατιάς Ηλία Λεοντάρη στη θέση του Α/ΓΕΕΦ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του militaire.gr, ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης δεν θα ΄ναι ο μόνος που θα αξιοποιηθεί σε άλλη θέση. Μετά από την αποστρατεία του ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Καραγεώργης θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες για το εξωτερικό. Προορίζεται για να αντικαταστήσει τον έφεδρο Αντιναύαρχο του ΠΝ Σ. Κονιδάρη στη Στρατιωτική Αντιπροσωπεία, στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης.
Γι΄ αυτό και στην τελετή παράδοσης παραλαβής στο Στόλο ο Καμμένος είπε απευθυνόμενος στον απερχόμενο ΑΣ Αντιναύαρχο Καραγεώργη: “Διάβασε τα πολλά βιβλία που σου χάρισαν, γιατί θα σε έχουμε σύντομα κοντά μας πάλι …δεν κάνω ανακοίνωση τώρα…Αλλά σύντομα σε θέλουμε σε θέση ανάλογη.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.