Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

''Η μάνα του λόχου''Πίσω από ένα μεγάλο άνδρα κρύβεται πάντα μια δραστήρια γυναίκα! Το ρητό που εύστοχα χρησιμοποιείται για τους άνδρες που κατέχουν δημόσια αξιώματα και είναι πετυχημένοι στο χώρο τους, ταιριάζει ''γάντι'' στην περίπτωση του νέου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Ηλία Λεοντάρη και της συζύγου του Σόνιας. Της ''μάνας του λόχου'' όπως δικαίως την αποκάλεσε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής κατά τη χθεσινή τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης της 1ης Στρατιάς.
Άνθρωπος απλός, προσινής και κυρίως ακομπλεξάριστη, στάθηκε επάξια δίπλα στο πλευρό του Στρατηγού Λεοντάρη όλα τα χρόνια της στρατιωτικής του καριέρας. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον τίτλο της ''στρατηγίνας''. Η ''κόντρα'' πάντα με το kranosgr, ήταν για τις φωτογραφίες που τις βγάζαμε και για τις οποίες δεν ήθελε δημοσιότητα λόγω της σεμνότητας και της ταπεινότητας που τη διακρίνει. Χθες ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την ίδια το στρατηγό και την οικογένειά τους μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Πάνου Καμμένου για τον νέο Αρχηγό Εθνικής Φρουράς. Ίσως και γι' αυτό δέχθηκε να φωτογραφηθεί από το kranosgr, κάτι που μας το χρωστούσε από όλη τη χρονιά.
Κανείς δεν έχει να πει κακό λόγο για τη σύζυγο του Στρατηγού. Εμείς θα σταθούμε σε δυο περιστατικά. Το ένα αφορά την εκδήλωση food bazaar  του ΕΣΕΕΕ, στο οποίο το πρωί της διοργάνωσης  εμφανίστηκε στους διοργανωτές με αθλητικές φόρμες για να βοηθήσει στην διαμόρφωση του χώρου. Το δεύτερο αφορά την παρουσία του ζεύγους Λεοντάρη στην καλοκαιρινή λέσχη της Λάρισας όπου το τραπέζι του Στρατηγού ήταν πάντα γεμάτο κόσμο. Για όλους είχε μια ανοιχτή αγκαλιά. Ανεξαρτήτως βαθμού όλα τα στελέχη αισθανόταν άνετα μαζί τους. Δεν είναι τυχαίο που ο Στρατηγός Λεοντάρης διοργάνωσε μήνα εκδηλώσεων για τη στρατιωτική οικογένεια.
Κυρία Σόνια ευχόμαστε τα καλύτερα για εσάς και το Στρατηγό στην Κύπρο. Εμείς θα σας θυμόμαστε με εκτίμηση και σεβασμό!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.