Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Μπουτάρης: Γ' Σώμα Στρατού και 424 για μετανάστες

Να ανοίξουν οι πόρτες του Γ Σώματος Στρατού και του πρώην 424 για να φιλοξενήσουν μετανάστες πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Μπουτά...

Να ανοίξουν οι πόρτες του Γ Σώματος Στρατού και του πρώην 424 για να φιλοξενήσουν μετανάστες πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Μπουτάρης. 

Αναφερόμενος στις μεγάλες μάζες των Συρίων προσφύγων που φτάνουν κάθε μέρα στην Θεσσαλονίκη σημείωσε αρχικά πως "τις τελευταίες μέρες παντού βλέπουμε ομάδες ανθρώπων που μέσα στην απελπισία τους ψάχνουν να βρουν λύσεις.
Οι περισσότεροι θέλουν να περάσουν τα σύνορα, να καταλήξουν στην Ουγγαρία και να σκορπίσουν σε όλη την Ευρώπη. Από την ώρα όμως που πατάνε το πόδι τους στην χώρα έχουν ανάγκες υγείας, να φάνε, επιβίωσης καθημερινής. Ο δήμος δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα παρά μόνο να δώσει "ασπιρίνες".

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταφέρθηκε εναντιον του Δουβλίνο 2 και υποσχέθηκε ως δήμος "να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε για να αποτρέψουμε μια κατάσταση κακή για την πόλη και τους πολίτες". 

"Στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν στρατόπεδα για να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες αυτές. Πλην του Γ' ΣΣ και του πρώην 424. Μήπως να ανοίξουν οι χώροι αυτοί για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες; Ας συνεννοηθούν οι δύο αρμόδιοι υπουργοί" κατέληξε ο Γ. Μπουτάρης. 

Μπουτάρης: Αναμένουμε προτάσεις για τα σκουπίδια

Επίσκεψη με τον ΦΟΔΣΑ στην Στουτγκάρδη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με σκοπό την ενημέρωση για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα απορρίμματα τους. Θα ακολουθήσει νέα ταξίδια σε Φλωρεντία και Βιέννη. 

"Εχουν καλό σύστημα, έχουν φτάσει σε επίπεδο ανακύκλωσης το 60%, δεν ξέρω τι ανακυκλώνουν, πως στο τελικό στάδιο έχουν την κομποστοποίηση, εγώ είδα να πέφτουν για καύση στρώματα, καρέκλες, ότι θέλεις" ανέφερε αρχικά ο Γ. Μπουτάρης. 

"Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν είναι μια μεικτή τεχνολογία, ρίχνουν όλα τα υπόλοιπα που δεν είναι χρήσιμα" σημείωσε στην συνέχεια ενημερώνοντας πως στα μέσα Μαίου θα έρθει στην Θεσσαλονίκη η Ντέκλα, μια γερμανική εταιρία, που έχει μαζέψει στοιχεία από το Δήμο Θεσσαλονίκης, να κάνει προτάσεις για το σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων. 

"Δεν μπορεί να συζητάμε μόνο για χωματερές ή άλλο, συνολικό πακέτο η ανακύκλωση και η κομποστοποίηση, 
Εχουμε βάλει σε πρόγραμμα στο ΦΟΔΣΑ στη Φλωρεντία, για να δούμε και μια άλλη αντιμετώπιση, θα κάνουμε και άλλη επίσκεψη έως τα τέλη Αυγούστου στη Βιέννη που είναι πολύ προχωρημένη και θα καταλήξουμε ποια μέθοδο θα ακολουθήσουμε, που θα γίνουν οι μονάδες" κατέληξε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

Μπουτάρης: Εκτός ελέγχου η κατάσταση 

Καυστικός και αιχμηρός προς τους Θεσσαλονικείς ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. 

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου τόνισε πως "η κατάσταση της ανομίας στην πόλη έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Είτε λέγεται παράνομο παρκάρισμα, διπλοπαρκάρισμα, λεωφορειολωρίδες, κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχίσει". 

"Δεν μπορούμε να έχουμε 2000 αστυνόμους να κυνηγάμε τους παραβάτες, να αφήνει το κινητό του στο αυτοκίνητο και να έρθει όποτε του καπνίσει, δεν είναι κράτος, δεν ξέρω αν έχετε δει τους πειρατές της Καραϊβικής...." σχολίασε δεκτικά. 

"Δεν δέχομαι σαν δικαιολογία ότι έχουμε ελάχιστους επόπτες και αστυνομία. 
Για την ώρα η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Και το λέω και δεν ντρέπομαι καθόλου. Ζούμε σε μια πόλη ασυνείδητων συμπολιτών" συμπλήρωσε ο Γ. Μπουτάρης καλώντας του Θεσσαλονικείς να "αγαπήσουν την πόλη τους". 

ΠΗΓΗ: http://rthess.gr/articles_det.asp?artid=64796
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Μπουτάρης: Γ' Σώμα Στρατού και 424 για μετανάστες
Μπουτάρης: Γ' Σώμα Στρατού και 424 για μετανάστες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_ChXoU5hYkZzCFU3hj5iXjUfz_zi5m7eVte9k1zCOkcrtY2-WRkwtsGlcHqyPaFH4eRhg3GcRv8SKIs6UnOkBuRMbSigxYFIha47xylW_nbLsTT_mH6GFaVZyl5xqEzGLvSzhILXAnYY/s1600/IMG_20150504_165613732-picsay.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_ChXoU5hYkZzCFU3hj5iXjUfz_zi5m7eVte9k1zCOkcrtY2-WRkwtsGlcHqyPaFH4eRhg3GcRv8SKIs6UnOkBuRMbSigxYFIha47xylW_nbLsTT_mH6GFaVZyl5xqEzGLvSzhILXAnYY/s72-c/IMG_20150504_165613732-picsay.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/05/424.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/05/424.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy