Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ στην Ένωση Αποστράτων

Ενημερωτική επίσκεψη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) στα γραφεία της στην Αθήνα, πραγματοποίησε, σήμερα, κλιμάκιο του...

Ενημερωτική επίσκεψη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) στα γραφεία της στην Αθήνα, πραγματοποίησε, σήμερα, κλιμάκιο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα, Βουλευτή Δράμας, κ. Μαργαρίτη Τζίμα και τους Αναπληρωτές Υπεύθυνους κ.κ. Στέφανο Γκίκα και Γεώργιο Καραμαλίκη.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος, προέβη σε μια εκτενή παρουσίαση όλων των θεμάτων...

που απασχολούν τους αποστράτους, ενώ ακολούθησε ευρεία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του ΔΣ της ΕΑΑΣ και της αντιπροσωπείας του Τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ.
Μετά την επίσκεψη, ο Υπεύθυνος του Τομέα, Βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας έκανε την ακόλουθη δήλωση
«Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να ενημερωθούμε σε βάθος και να ανταλλάξουμε απόψεις με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ -που εκπροσωπούν περί τα 62.000 μέλη- για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες απόστρατοι Αξιωματικοί. Οι βάναυσες περικοπές στις συντάξεις -και με ηλικιακά μάλιστα κριτήρια- που άκριτα αποφάσισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η απογοητευτική κατάσταση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και η αδυναμία της κυβέρνησης να πάρει μέτρα για την εξυγίανση και βιωσιμότητά του, η επικείμενη μετατροπή των Ενώσεων Αποστράτων από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ, που οδηγεί στην απαξίωση και ουσιαστική διάλυσή τους, θέματα υγειονομικής περίθαλψης, το στεγαστικό πρόβλημα ,είναι τα καυτά θέματα που απασχολούν τους απόστρατους.
Μετέφερα στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ, το σεβασμό και την εκτίμηση του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά προς τους απόστρατους Αξιωματικούς για τη διαχρονική προσφορά τους στην Πατρίδα και επανέλαβα ότι η ΝΔ σέβεται και τιμά τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη και αναγνωρίζει το λειτούργημα το οποίο επιτελούν.
Αντιλαμβάνεται δε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει από την πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Πρωταρχικός στόχος της ΝΔ, θα είναι να αποκαταστήσει το κύρος τους των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών της.
Καλούμε την ανάλγητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έστω και την υστάτη ώρα, να ενσκήψει πάνω στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι, να αναγνωρίσει επιτέλους το έργο και την προσφορά τους, να αντιμετωπίσει ισότιμα και χωρίς ηλικιακούς διαχωρισμούς τους απόστρατους και να διασφαλίσει ένα ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης που να τους αρμόζει.
Επανέλαβα, τέλος, τη διακηρυγμένη θέση μας ότι δεν συμφωνούμε με την κυβερνητική απόφαση για αλλαγή του καθεστώτος των Ενώσεων από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ».
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ στην Ένωση Αποστράτων
Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ στην Ένωση Αποστράτων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjngfHVRpY0jWiAGJi1Y4ADuRwpgW5wVRbT4wIqyC_0B2GD-97udb7wqN7Xk-kf_wDfHI1KpGjZh9JOqSSJQwSQ_oeXhrSTG6RMYChaaOvxYABxQL-QSjaRC3toBhq7HDV95aWC3VKrjQ/s400/nea_dimokratia-480.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjngfHVRpY0jWiAGJi1Y4ADuRwpgW5wVRbT4wIqyC_0B2GD-97udb7wqN7Xk-kf_wDfHI1KpGjZh9JOqSSJQwSQ_oeXhrSTG6RMYChaaOvxYABxQL-QSjaRC3toBhq7HDV95aWC3VKrjQ/s72-c/nea_dimokratia-480.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/10/blog-post_06.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/10/blog-post_06.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy