Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) Νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ.’ αριθμ. 89/27-9-2016 διάτ...

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
(Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)
Νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ.’ αριθμ. 89/27-9-2016 διάταξη Εκούσιας δικαιοδοσίας του Ειρηνοδικείου Λάρισας, καταχωρημένο στα βιβλία σωματείων του αυτού δικαστηρίου με αριθμό μητρώου 55/2012.



Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.espeth.gr
e-mail                               : espethessalias@yahoo.com
Facebook                          : Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας -ΕΣΠΕΘ


             
Αρ. Πρωτοκ.: 204/2018
Λάρισα, 25 Οκτ  2018

ΠΡΟΣ:    Μέλη ΕΣΠΕΘ

ΚΟΙΝ:     ΠΟΜΕΝΣ
                ΜΜΕ- Στρατιωτικοί Συντάκτες



              
             
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

              Αγαπητά μέλη της ΕΣΠΕΘ και λοιποί συνάδελφοι

              Η ΕΣΠΕΘ ως μια από τις πολυπληθέστερες Ενώσεις αλλά και η αρχαιότερη πρωτοβάθμια Ένωση στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των Ενόπλων Δυνάμεων, προσπαθεί να στέκεται πάντοτε δίπλα στο συνάδελφο βοηθώντας από το δικό της μετερίζι σε οτιδήποτε χρειαστεί.

              Συλλογικότητα σημαίνει αλληλεγγύη στο συνάδελφο, αγόγγυστη ενασχόληση με θέματα που τον απασχολούν, προσπάθεια για λύσεις και ελάφρυνσή του, αγώνας για καλυτέρευση της υπηρεσίας του αλλά και της ζωής του όπου απαιτείται και είναι δυνατόν.

              Η συλλογικότητα  όμως εμπεριέχει και την ομαδική διασκέδαση, την ομαδική προσπάθεια απομάκρυνσης από την πίεση της καθημερινότητας έστω και για λίγο, τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

              Σ΄ αυτό το πλαίσιο η ΕΣΠΕΘ διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου στις 08 και 09 Δεκ 2018. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδρομής το οποίο περιλαμβάνει περιήγηση στα Ζαγοροχώρια, στο Καλπάκι (Πολεμικό Μουσείο) και στην Κόνιτσα και διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στο Τσεπέλοβο.  Όλα αυτά  σε πολύ προσιτή τιμή, ώστε να μη σταθεί εμπόδιο στη συμμετοχή κάθε συναδέλφου.

              Προσβλέπουμε στη συμμετοχή ώστε να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο διήμερο και να επιστρέψουμε πιο ορεξάτοι και με μεγαλύτερη διάθεση διεκδικήσεων, αφού οι μέρες που διανύουμε το επιβάλλουν περισσότερο.  Επειδή όμως η διαθεσιμότητα του καταλύματος δεν είναι απεριόριστη και μπορεί να καλύψει 1 λεωφορείο το πολύ 56 θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

              Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της ΕΣΠΕΘ.     
             
             



Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Παπαδούλης
Ανθστης (ΤΧ)
6955390657
-Ο-
Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Καρανάσιος
Ανθστης (ΤΧ)
6936178253



ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΚΟΝΙΤΣΑ -KAΛΠΑΚΙ
08/12-09/12/2018


1η ΜΕΡΑ :ΛΑΡΙΣΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
     Συγκέντρωση και αναχώρηση  στις 07.00. από πάρκινγκ Κτελ , με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ άφιξη στα  πανέμορφα Ζαγοροχώρια ,θα επισκεφθούμε το κεντρικό Ζαγόρι και ξεκινάμε από το Μονοδένδρι .θα περάσουμε απο το πέτρινο δάσος και θα φτάσουμε στο παρατηρητήριο της χαράδρας . Συνεχίζουμε για   το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής χτισμένο στη χαράδρα του Βίκου, όπου θα θαυμάσουμε το μαγευτικό φαράγγι στον Εθνικό Δρυμό Αώου ,χρόνος ελεύθερος  για μεσημεριανό φαγητό(έξοδα ατομικά) . Αναχώρηση για το ξακουστό γεφύρι του Κόκορη και το παραδοσιακό χωριό Κήπους με το τρίτοξο γεφύρι . Αναχώρηση για το Τσεπέλοβο. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο. Δείπνο  στο ξεν/χείο. Διαν/ση.
2η ΜΕΡΑ :ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΛΑΡΙΣΑ
    Πρωινό και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Αναχώρηση για το Καλπάκι όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο τα εκθέματα του οποίου αφορούν την  αντίσταση του Ελληνικού λαού στην επίθεση των Ιταλικών στρατευμάτων στον πόλεμο του 1940 - 41. Στο προαύλιο του μουσείου, υπάρχουν οι προτομές των πρωτεργατών και στην κορυφή του λόφου άγαλμα του Έλληνα φρουρού στρατιώτη. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Παναγίας της Μολυβδοσκέπαστης .Το μοναστήρι κτίστηκε το 670 μ.Χ.απο τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κων/νο τον Δ’ τον Πωγωνάτο .Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Κόνιτσα  . Η Κόνιτσα είναι αναμφίβολα  μία από τις ομορφότερες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας . Θα θαυμάσουμε το ξακουστό γεφύρι του Αώου που κτίστηκε το 1870 από το Ζιώγα Φρόντζο, και  το σπίτι του Γέροντα Παϊσιου . Χρόνος  ελεύθερος  για μεσημεριανό φαγητό (έξοδα ατομικά).  Αναχώρηση για Λάρισα με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ. .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 ΜΕΤΑΦΟΡΑ  ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ( ΣΕ ΜΕΝΟΥ) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΗOTEL
ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ –ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΕΥΜΑΤΑ , ΠΟΤΑ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ.


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivfrJPtfT8_LyaZLHhouw50Xu5ieKqt2dZNGVID9FphQuyum2VavpifFSlK7QXJGsYmvQ4Sbl0DqbZiNpr-6H0AyD8G67Av-QQxj3ajj8QhCgrb2x6DUiCCgxYMxGGGAtVALtCArLsYlFg/s640/kranosgr+_008.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivfrJPtfT8_LyaZLHhouw50Xu5ieKqt2dZNGVID9FphQuyum2VavpifFSlK7QXJGsYmvQ4Sbl0DqbZiNpr-6H0AyD8G67Av-QQxj3ajj8QhCgrb2x6DUiCCgxYMxGGGAtVALtCArLsYlFg/s72-c/kranosgr+_008.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/10/blog-post_428.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/10/blog-post_428.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy