Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα με το νεκρό βρέφος της Στρατιωτικού - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τα Τρίκαλα καθώς το μεσημέρι της Κυριακής σημειώθηκε ένα  τροχαίο δυστύχημα  στο χ...

Μία ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τα Τρίκαλα καθώς το μεσημέρι της Κυριακής σημειώθηκε ένα τροχαίο δυστύχημα στο χωριό Κοτρώνι του δήμου Πύλης όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πενταμελής οικογένεια, έπεσε σε χαράδρα. Στο τροχαίο ένα αγόρι 13 μηνών έχασε τη ζωή του.
Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας συγκλονίζουν. Το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ολοσχερώς και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, έχουν πεταχτεί στο χωράφι.
Το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, στην τελευταία στροφή, πριν από το σημείο όπου βρίσκονται ταβέρνες. Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, είναι το μοναδικό επικίνδυνο σημείο στο δρόμο προς το χωριό, μετά τη διασταύρωση με την Ελάτη. Ένα σημείο στο οποίο δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα, που ίσως να απέτρεπε την πτώση του αυτοκινήτου στη χαράδρα.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο trikalaola.gr πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και θεώρησαν ότι είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όμως όταν άκουσαν τις φωνές των τραυματιών, πλησίασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.
Το ζευγάρι και τα δύο κορίτσια κατάφεραν, αν και τραυματίες να αναρριχηθούν και να καθίσουν στις ταβέρνες μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν.




Στο σημείο έτυχε να υπάρχουν και δύο ιδιώτες γιατροί οι οποίοι πλησίασαν τους τραυματίες. Δυστυχώς, διαπίστωσαν και τον θάνατο του μικρού αγοριού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες προσπάθησαν να του κάνουν τεχνητές αναπνοές αλλά ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.



Όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν έξω από το μοιραίο αυτοκίνητο μετά την πτώση του στη χαράδρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που προκάλεσε το μοιραίο τροχαίο.



Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς και τα δυο κορίτσια τους που επέζησαν, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πύλης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Πιο βαριά τραυματισμένη είναι η μητέρα της οικογένειας, λιγότερο ο 45χρονος σύζυγός της και τα δύο κορίτσια του ζευγαριού, ένα 10χρονο και ένα 13χρονο.



Η οικογένεια, λίγη ώρα πριν από το μοιραίο, είχε γευματίσει σε ταβέρνα στο Περτούλι.
Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: https://www.trikalaola.gr
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Νίκος Σαλέπης trikalaola
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα με το νεκρό βρέφος της Στρατιωτικού - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα με το νεκρό βρέφος της Στρατιωτικού - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
http://media.enikos.gr/data/photos/576341_5a22af075e-a6f26a50127c3274.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_993.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2018/05/blog-post_993.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy