Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΚΟΥ ε.α ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ


Όσοι έχουν κατοικήσει σε πολυκατοικία, γνωρίζουν ότι  συνήθως κανείς δεν θέλει να αναλάβει τα καθήκοντα του διαχειριστή. Ο διαχειριστής έχει ευθύνη για την καλή λειτουργία της πολυκατοικίας, τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, τη συλλογή των κοινοχρήστων, την πλήρωση της δεξαμενής του καυστήρα με πετρέλαιο, την έγκαιρη αποκατάσταση των βλαβών κλπ. Έχει δηλαδή ευθύνες, τρέχει για το κοινό καλό και τα ακούει και από πάνω, διότι ποτέ δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τον διαχειριστή. Κάποιος ένοικος δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα, άλλος δεν θέλει να ανάβουν τα καλοριφέρ, άλλος δεν θέλει να συνεισφέρει στα κοινόχρηστα του ανελκυστήρα, επειδή πάει στον 4ο από τις σκάλες και άλλα πολλά της καθημερινότητας.

Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με το κράτος. Μόνο που εδώ πολλοί θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί. Βέβαια οι πρωθυπουργοί, που δεν διαφέρουν και πολύ από έναν διαχειριστή, δεν το κάνουν αφιλοκερδώς. Αντιθέτως απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και συντάξεις και έχουν και την εξουσία, διά της κρατικής μηχανής, να κάνουν ό,τι θέλουν. Πολλές φορές καταπατώντας και τον κοινό κανονισμό λειτουργίας της πολυκατοικίας-Σύνταγμα της Ελλάδος.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι η Ελλάδα έχει γίνει η χειρότερη πολυκατοικία. Οι ένοικοι δεν έχουν να πληρώσουν και ο διαχειριστής ζητάει να παίρνει από αυτούς που μένουν στο υπόγειο, ενώ οι διαμένοντες στα ρετιρέ απολαμβάνουν την σκανδαλώδη ατέλεια. Ο διαχειριστής επίσης ζητάει από όλους να πληρώνουν τα έξοδα του ανελκυστήρα εξ ίσου, ασχέτως αν κάποιος μένει στο ισόγειο ή στον 6ο. Η πολυκατοικία είναι ασυντήρητη, η καθαρίστρια απολύθηκε και οι κοινόχρηστοι χώροι βρωμάνε, ο καυστήρας δεν λειτουργεί τις κρύες νύχτες του χειμώνα, τα φώτα της σκάλας δεν ανάβουν. Και σε όλα αυτά προστίθεται και η είδηση ότι ο διαχειριστής κλέβει το πετρέλαιο. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας «Ελλάδας» είναι πια εξοργισμένοι…..

Αλλά τι να κάνουν; Αφού ακούνε στις τηλεοράσεις τους συνεχώς ότι ο μόνος κατάλληλος είναι ο τωρινός τους διαχειριστής ή κάποιοι άλλοι επίδοξοι, που μπορεί να μην μένουν κοντά στη δική τους πολυκατοικία, αλλά σε άλλη χλιδάτη συνοικία, που όμως άκουσαν ότι στην πολυκατοικία που γκρεμίζεται έχουν μείνει τα πόμολα στις πόρτες και ορέγονται, αν γίνουν διαχειριστές, να τα πάρουν και αυτά.

Οι εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι πολύ κοντά.

Μια χούφτα ανήσυχων αποστράτων αξιωματικών  σκέφθηκε ότι η πολυκατοικία δεν πάει καλά και ότι σε λίγο ή θα πέσει ή θα πουληθεί σε ξένους αντί πινακίου φακής. Το ξεπούλημα έχει ήδη αρχίσει, «Αστέρας» Βουλιαγμένης, Ελληνικό, Μετοχικά Ταμεία κλπ.  Όμως οι στρατιωτικοί δεν αποτελούν ομάδα πιέσεως αφού ούτε τους δρόμους μπορούν να κλείσουν ούτε απεργία μπορούν να κάνουν ούτε τα όπλα μπορούν να πάρουν.  Ειδικότερα οι απόστρατοι αξιωματικοί δεν έχουν καμμία απολύτως δύναμη.  Τα μόνα διαθέσιμα όπλα που έχουν στη διάθεσή τους είναι η ψήφος στις εκλογές. Έτσι κατέληξαν ότι για να σωθεί η πολυκατοικία, όχι η δική τους, αλλά αυτή για την οποία έχυσαν ιδρώτα στα πεδία των ασκήσεων, αυτή για την οποία ορκίστηκαν ότι θα την υπερασπισθούν μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, πρέπει να δημιουργήσουν έναν πολιτικό φορέα και να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι καθαρώς πολιτικό.

Με μοναδικό κίνητρο την φιλοπατρία, με εφόδια τη γνώση, την εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια δημιούργησαν πριν από 3 χρόνια τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Γρήγορα αγκαλιάστηκε από πολλούς Έλληνες που δεν ανήκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις και έτσι η αρχική ιδέα μετουσιώθηκε σε πολιτικό κόμμα, που είναι παρόν. Είναι σήμερα εδώ, μπροστά σας και σας φωνάζει: Ξυπνήστε!

ΟΧΙ! Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε ενεργοί πολίτες που ανησυχούμε για τον τόπο και τον Ελληνισμό. Προερχόμαστε από όλες τις κοινωνικές τάξεις, κατά συντριπτική πλειοψηφία από τις χαμηλές οικονομικά οικογένειες. Σε εμάς δεν θα βρείτε πρωτοκλασάτα ονόματα, των δήθεν επιτυχημένων γόνων πολιτικών οικογενειών, δεν θα βρείτε κομψευόμενα λαμόγια, δεν θα συναντήσετε ψευτοκουλοτουριάρηδες. Μεταξύ μας θα βρείτε ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σκεφθήκατε ποτέ ποια γεγονότα θυμόμαστε από την ιστορία μας; Tις μεγάλες μάχες, τους μεγάλους άνδρες-ήρωες, τις επαναστάσεις και τις διεθνείς συνθήκες που άλλαξαν τα σύνορά μας. Ποιος θυμάται τις οικονομικές κρίσεις; Επειδή ζούμε μια τέτοια κρίση, τυχαίνει να  διαβάζουμε και για κάποιες παλαιότερες, που μέχρι τώρα τις αγνοούσαμε. Όμως ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα γράφει τίποτε για τη σημερινή οικονομική κρίση. Ούτε και η ιστορία θα αναφέρεται σε κάποιον από αυτούς τους ανικάνους πολιτικούς, που σήμερα έχουν καταληφθεί από ιδέα μεγαλείου και νομίζουν ότι η πολυκατοικία τους ανήκει. Ο ιστορικός του μέλλοντος ένα πράγμα θα γράψει με μαύρο μελάνι. Ότι ένας υπερήφανος λαός, με εκατόμβες νεκρών στα πεδία των μαχών, ένα έθνος που δίδαξε τον πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη, υπέγραψε το 2010 μια δανειακή σύμβαση και επειδή είχε υπέρογκα χρέη, παραχώρησε άνευ όρων την εθνική του κυριαρχία, παραιτούμενος από κάθε ασυλία. Δηλαδή το έθνος με την μεγαλύτερη ιστορία και που δίδαξε τα γράμματα, τις τέχνες και τις επιστήμες, το έθνος που δίδαξε τον πόλεμο, την αυτοθυσία και την δημοκρατία, σήμερα προσκύνησε τους βαρβάρους!

Γιατί λοιπόν σας τρομάζει η ενασχόληση με τα κοινά; Μας αφήσατε μόνους, εσείς οι παλαιότεροι. Οι νεότεροι φλερτάρετε με επικίνδυνα μορφώματα, όχι λόγω ιδεολογικής ταύτισης αλλά λόγω αγανάκτησης, γι’ αυτά που έχουμε υποστεί. Χειροκροτείτε επιλογές για τις οποίες τρίζουν τα κόκκαλα των πεσόντων ηρώων μας στα οχυρά της γραμμής Μεταξά.

Θα επιλέγατε για διαχειριστή της πολυκατοικίας σας έναν αδιάφορο, έναν ψεύτη, έναν τεμπέλη ή έναν κλέφτη; Δεν είναι εκτός κάθε λογικής η προτίμησή σας σε κηφήνες, ψεύτες, κλέφτες, άξεστους, προδότες; Δεν είναι παράλογο να επιλέγετε ως λύση τη σίγουρη σφαγή αντί να ενισχύσετε αυτούς που γνωρίζετε ότι θα αγωνισθούν ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα του έθνους; Τα τελευταία 40 χρόνια τίποτα δεν διδαχθήκαμε; Γιατί δεν αγωνίζεσθε μαζί μας; Γιατί μας γυρίζετε την πλάτη;

Ο προεκλογικός αγώνας είναι σκληρός και άνισος. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε «ισχυρότερους» αντιπάλους, το κατεστημένο, το φαύλο που δίνει υποσχέσεις. Είμαστε ο δύσκολος δρόμος, ο ανένταχτος, ο ανεξάρτητος, ο ειλικρινής. Μπορεί να πιστεύετε ότι χάσαμε τη μάχη αλλά ο πόλεμος δεν κρίνεται μόνο από μία. Χρειάζεται συνεχής και επίπονος αγώνας. Και εσείς αντί να πυκνώσετε τις τάξεις μας για να δημιουργήσουμε ρήγμα στην ισχυρώς οργανωμένη τοποθεσία του πολιτικού κατεστημένου, μας εγκαταλείπετε. Και όχι μόνον. Όπου βρεθείτε αντί να έχετε έναν καλό λόγο, μας χτυπάτε πισώπλατα. Μας αφήσατε καθηλωμένους μέσα σε ένα πολιτικό ναρκοπέδιο, χωρίς να μας παρέχετε υποστήριξη ώστε να το διασπάσουμε και να βγούμε μπροστά!

Πόσο θα πρέπει να αντέξουμε; Από το Νοέμβριο του 2011, χωρίς καμμία χρηματοδότηση, εκ των ενόντων, από το υστέρημά μας, αφήσαμε οικογένειες και προσωπική ζωή για να αφυπνίσουμε τον Έλληνα. Χωρίς καμμία απολύτως πρόσβαση στα ελεγχόμενα ΜΜΕ με μόνο όπλο την άδολη αγάπη προς τα όσια και ιερά της φυλής μας, μακρυά από ακρότητες και καθέτως αντίθετοι προς κάθε μορφής διεθνισμό, κόκκινου ή μαύρου χρώματος. Για εμάς το μοναδικό χρώμα είναι το γαλάζιο της ελληνικής σημαίας. Για εμάς η ελληνική γή, η θάλασσα και ο αέρας είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως είναι η ιστορία, η γλώσσα, η θρησκεία και οι παραδόσεις μας. Δείτε το έμβλημά μας και θα καταλάβετε πόσο απέχουμε από τους άλλους.

Πίσω από τον μανδύα της οικονομικής κρίσης, διακυβεύονται τα εθνικά συμφέροντα του ελληνισμού. Κομματόσκυλα παραδίδουν την Κύπρο στους αιμοσταγείς βιαστές της, κομματόσκυλα χρησιμοποιούν την τουρκική γλώσσα ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας με την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, κομματόσκυλα ζητούσαν και τότε να μαζέψουμε το «πανί» και να φύγουμε από τα Ίμια, κομματόσκυλα θέλουν να κατασπαράξουν κάθε τι ελληνικό, κομματόσκυλα υποκλίνονται στους σφαγείς της Ελλάδος του Β΄ΠΠ και αυτοαποκαλούνται «εθνικιστές πατριώτες», κομματόσκυλα ετοιμάζονται να παραχωρήσουν το ιερό όνομα τα Μακεδονίας μας σε σφετεριστές της ιστορίας, κομματόσκυλα προσκυνούν για μια θέση βουλευτού.

Αρκετοί από εσάς συζητούν και εκφράζουν την άποψη ότι «η ψήφος στα μικρά κόμματα είναι χαμένη ψήφος». Με αυτή τη λογική θα μείνουν για πάντα μικρά. Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήταν «χαμένη» η ψήφος σας, ποια προκοπή είδε η Πατρίδα μας; Αναρωτηθείτε «κινδυνεύει η Ελλάδα αν ψηφίσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, θα επέλθει καταστροφή αν ψηφίσουμε το δικό μας κόμμα»;

Στις επερχόμενες ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  λοιπόν πρέπει να τους δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει, για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι ούτε δεδομένοι.

Εμείς σας ανοίξαμε τον δρόμο. Εσείς έχετε τώρα την απόφαση. Ή τώρα ή ποτέ.
Μην μας αφήνετε μόνους, τα πυρομαχικά και τα πολεμοφόδια τελειώνουν, οι απώλειες δεν αναπληρώνονται και ο Αντικειμενικός Σκοπός θα μείνει στα χέρια του εχθρού. Η ΕΠΙΛΟΓΗ είναι δική σας! Μην απεμπολήσετε τις κρίσιμες αυτές ώρες, τη μοναδική ευκαιρία που έχουμε να διεκδικήσουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές μια ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ.

Αναστάσιος Φαραντάτος, Β΄ Αντιπρόεδρος
και υποψήφιος ευρωβουλευτής  του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


ΥΓ. «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου» (Αβραάμ Λίνκολν)
 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΚΟΥ ε.α ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΚΟΥ ε.α ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiveBF2xsR5wSqqJob7h1FTLeLpX-BS1v4ON6gLuZ-iq1Q2LzbyHWHlpMnGXdtA4vHGRj04-_ognOmJALLC8PTbdX3-1qq-xCrdwOoseQpwINTpU04bpy8l1QK3w1BHmqV9-QCyU6NDmuM3/s1600/unnamed.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiveBF2xsR5wSqqJob7h1FTLeLpX-BS1v4ON6gLuZ-iq1Q2LzbyHWHlpMnGXdtA4vHGRj04-_ognOmJALLC8PTbdX3-1qq-xCrdwOoseQpwINTpU04bpy8l1QK3w1BHmqV9-QCyU6NDmuM3/s72-c/unnamed.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/05/blog-post_8059.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/05/blog-post_8059.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy