Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Λαμία: Δείτε βίντεο και φώτο από την εξουδετέρωση βλήματος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου


Τυχερός στάθηκε ο κτηνοτρόφος που το βρήκε και το έσυρε για πολλά μέτρα, χωρίς να γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι....

Σήμερα το πρωί, πυροτεχνουργοί του στρατού και της αστυνομίας εξουδετέρωσαν ένα άσκαστο βλήμα που βρέθηκε πριν από τρεις ημέρες σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία.

Το βλήμα μεταφέρθηκε στο πεδίο βολής του στρατού στη Λυγαριά, αφού δεν μπορούσε να γίνει η εξουδετέρωση του επικίνδυνου βλήματος επί τόπου. Σε όλη τη διαδικασία ήταν παρόντες η Π.Υ. και το ΕΚΑΒ.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρόλο που στην περιοχή μας υπάρχουν ιδιαίτερα έμπειροι πυροτεχνουργοί της 695 ΑΒΠ, για την σημερινή επιχείρηση το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών που εξουδετέρωσε το συγκεκριμένο βλήμα ήρθε από την Αθήνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η εξουδετέρωση δυο ημέρες κατά τις οποίες το βλήμα ήταν εκτεθειμένο, με κίνδυνο να συμβεί κάποιο ατύχημα με τραγικές συνέπειες, αλλά και να υπάρξουν επιπρόσθετα έξοδα από τη μετακίνηση του κλιμακίου από την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια περιστατικά είναι πολύ συχνά, αφού από το ρεπορτάζ γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά βλήματα διάσπαρτα τόσο στην περιοχή μας, όπως και σε όλη την Ελλάδα.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί θα πρέπει κάθε φορά να έρχεται κλιμάκιο από την Αθήνα όταν έμπειροι πυροτεχνουργοί, με χιλιάδες τέτοια περιστατικά στο ενεργητικό τους, βρίσκονται ήδη εδώ και ουσιαστικά τους θέτουν σε αχρηστία.





















Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Λαμία: Δείτε βίντεο και φώτο από την εξουδετέρωση βλήματος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου
Λαμία: Δείτε βίντεο και φώτο από την εξουδετέρωση βλήματος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQy7yOWNQNzw5NkIvQMGbgiJhj3vFY4iytaaLz8nTMFethiM4cGsgbDKOHqFghiayKQs8UrmDeoybVEzPNjlFcPCfQhs7dmcVMt1vfpyT4aj4le1Cvwq-1uNIUbZ9kEORoMYKJ3qL8Cvex/s1600/DSC_1465.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQy7yOWNQNzw5NkIvQMGbgiJhj3vFY4iytaaLz8nTMFethiM4cGsgbDKOHqFghiayKQs8UrmDeoybVEzPNjlFcPCfQhs7dmcVMt1vfpyT4aj4le1Cvwq-1uNIUbZ9kEORoMYKJ3qL8Cvex/s72-c/DSC_1465.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/12/blog-post_8083.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/12/blog-post_8083.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy