Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Δήλωση Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου



Με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου, συναντήθηκε σήμερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο στην Ιερουσαλήμ, κατά την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.
Οι κ.κ. Νετανιάχου και Παναγιωτόπουλος συζήτησαν θέματα αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος, μετά το τέλος της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για να μπορέσει να αποδώσει η μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλει αυτή την πολλή δύσκολη περίοδο ο Ελληνικός Λαός, με επικεφαλής την Κυβέρνηση και να ξεφύγουμε από τα οικονομικά αδιέξοδα για να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας, πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει ένα μόνιμο και σταθερό περιβάλλον ασφάλειας, καλής γειτονίας, ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας στο διεθνές και περιφερειακό περιβάλλον στο οποίο ανήκει η Ελλάδα.

Αυτή την πολιτική, την πολιτική ασφάλειας για την χώρα μας, είμαι εδώ στο Ισραήλ για να προωθήσω με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό του Κράτους του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου για την πολύ εποικοδομητική και πάρα πολύ χρήσιμη συζήτηση που είχα μαζί του. Καλύψαμε πριν από όλα θέματα της δικής μου αρμοδιότητας, θέματα αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Καλύψαμε όμως και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Συζητήσαμε και το θέμα των υδρογονανθράκων.
Σε ό,τι αφορά τα θέματα της δικής μου αρμοδιότητας είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις αμυντικής συνεργασίας, μεταξύ των άλλων και στον τομέα της συνεργασίας, στην παραγωγή εξοπλιστικού υλικού, σε κοινά στρατιωτικά προγράμματα, σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και σε άλλους τομείς τους οποίους θα ανιχνεύσουμε αύριο στην συνάντηση μου με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας Εχούντ Μπαράκ. Οι δύο λαοί, ο λαός της Ελλάδος και ο λαός του Ισραήλ  είναι δύο λαοί με λαμπρή παράδοση και πολύ μεγάλο πολιτισμό. Ο δυτικός πολιτισμός βασίζεται σ’ αυτούς τους δύο πολιτισμούς κυρίως. Οι δύο λαοί μπορεί και πρέπει να είναι πολύ πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, μιας και στην μακρά ιστορική τους διαδρομή πέρασαν και οι δύο από κρίσιμες φάσεις, από δύσκολες περιστάσεις, απέδειξαν όμως ότι μπορούν να στέκονται όρθιοι και να περνάνε μέσα από τις συμπληγάδες της Ιστορίας».

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Δήλωση Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Δήλωση Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0DtkOd7q_lhtyBeqIPH6MHnM-38-Dr7tM75cw4quFqDUfTUc2stL16-Mrn4jYKW8eu4HzvPbsFz40ihVf7WwnyMoXDaourOZzwrerchhfvlvEyJ9kYCfqwLrsRjukMKbqu5UjrUlAT0I/s640/2_netaniaxou_b.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0DtkOd7q_lhtyBeqIPH6MHnM-38-Dr7tM75cw4quFqDUfTUc2stL16-Mrn4jYKW8eu4HzvPbsFz40ihVf7WwnyMoXDaourOZzwrerchhfvlvEyJ9kYCfqwLrsRjukMKbqu5UjrUlAT0I/s72-c/2_netaniaxou_b.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/09/blog-post_7659.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/09/blog-post_7659.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy