Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Πτήση Τσίπρα: Η αινιγματική σιωπή Καμμένου - Τι σχολιάζεται


Η πτήση Τσίπρα έγινε χωρίς την παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι. Ήταν τυχαίο ή χωρίζει το "Top Gun" δίδυμο;


Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Αξιοσημείωτη ήταν η απουσία του Πάνου Καμμένου από το "κάδρο" της χθεσινής πτήσης Τσίπρα με μαχητικό αεροσκάφος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων.

Κατ' αρχήν ένα πολύ σοβαρό ερώτημα που έθεταν είναι εάν ο Πάνος Καμμένος γνώριζε για την πτήση. "Μα είναι δυνατόν να μην την γνωρίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας;", απαντούσαμε.

Η πτήση κρατήθηκε μυστική από όλους. "Το από "όλους" περιλαμβάνει άραγε και τον υπουργό άμυνας", επέμεναν οι συνομιλητές μας.

Είναι γεγονός ότι υπήρξε μια προετοιμασία για αυτή την πτήση, καθώς για να πετάξει κάποιος χρειάζεται να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας και δεν θέλεις να έχεις "δυσάρεστες εκπλήξεις".


Ένα σοβαρό ερώτημα που προκύπτει βέβαια, δεν είναι για το εάν γνώριζε ή όχι ο Πάνος Καμμένος, αλλά γιατί, δεδομένης της αγάπης που τρέφει τόσο για τον πρωθυπουργό όσο και για τις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν επιλέχθηκε ημερομηνία τέτοια που να μπορεί να είναι παρών. Ήταν μια κορυφαία επικοινωνιακή πράξη με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό που συνέβαινε στην περιοχή της δικής του αρμοδιότητας.



Πέραν αυτής της αξιοσημείωτης σύμπτωσης, υπάρχει και το άλλο. Ο κατά τα άλλα λαλίστατος στα social media υπουργός, δεν αφιέρωσε ούτε μια λέξη στο twitter για να αναφερθεί στην πτήση του πρωθυπουργού!

Το μόνο που μπορεί να διακρίνει κάποιος στον λογαριασμό του είναι το retweet της ανάρτησης του Αμερικανού πρέσβη, ο οποίος έγραψε επαινετικά λόγια για την πτήση του πρωθυπουργού.










Ο Πάνος Καμμένος δεν έγραψε ούτε μισή λέξη! Ούτε ένα σχόλιο, ούτε μια φωτογραφία.

Παλαιότερα, στις 10 Ιουλίου 2016, είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία δική του μαζί με τον Τσίπρα ως Top Gun. Το πώς από αυτόν τον υπέρμετρο ενθουσιασμό πέρασε χθες στην απόλυτη σιωπή, είναι ένα σοβαρό ερώτημα.





Ορισμένοι τόνιζαν αυτήν ακριβώς την σιωπή, λέγοντας ότι οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν ψυχρανθεί και πως η πτήση του πρωθυπουργού απόντος του ΥΕΘΑ ήταν ένα μήνυμα για το τι στάση θα ακολουθήσει στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του ειδικά με τα θέματα άμυνας.

Υποστήριζαν μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός ειδικά με το θέμα της Σούδας έχει υιοθετήσει άλλη "γραμμή" από τις προτάσεις Καμμένου.

Το πόσο έχουν βάση αυτά, τα ξέρουν μόνο οι πρωταγωνιστές. Εμείς παραθέτουμε τα γεγονότα και τους "ψιθύρους" που έφθασαν στα αυτιά μας. Και όπως λέει η λαϊκή ρήση, κοντός ψαλμός αλληλούια... Θα φανεί στην πράξη πολύ σύντομα
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Πτήση Τσίπρα: Η αινιγματική σιωπή Καμμένου - Τι σχολιάζεται
Πτήση Τσίπρα: Η αινιγματική σιωπή Καμμένου - Τι σχολιάζεται
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPPBj5uTovITdnu9CVGSsfuDLyXin-_E5pHpAYknZjkAwEMZ5QymqXewHL1pToD2QBRonvVETj_mZjnDtgX_38cxQpx61mG_mw4rp-JilrnfMdSzdhoiAPMrd5rhEJu0kxPjqM9Foo7JY/s640/tsipras-top-gun.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPPBj5uTovITdnu9CVGSsfuDLyXin-_E5pHpAYknZjkAwEMZ5QymqXewHL1pToD2QBRonvVETj_mZjnDtgX_38cxQpx61mG_mw4rp-JilrnfMdSzdhoiAPMrd5rhEJu0kxPjqM9Foo7JY/s72-c/tsipras-top-gun.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/10/blog-post_444.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/10/blog-post_444.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy