Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Ο Συνταγματάρχης οικονομικός σύμβουλος των Λαρισαίων Στρατιωτικών
Έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη με τις γνώσεις του στα οικονομικά και όχι μόνο. Πρόκειται για τον απόστρατο Συνταγματάρχη του Ελεγκτικού Βασίλη Δούλη ο οποίος είναι ο οικονομικός προστάτης των Στρατιωτικών στην περιοχή.Ως ιδιώτης λογιστής πλέον, με άριστες γνώσεις οικονομικών και ως τελειόφοιτος του τμήματος νομικής διαπρέπει στη περιοχή της Λάρισας, όπου διατηρεί ένα από τα καλύτερα λογιστικά γραφεία. Τυπικός, ευγενικός, άριστος επαγγελματίας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αρκετών στρατιωτικών, οι οποίοι αφήνοντας τις υποθέσεις τους στα χέρια του έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.


Σήμερα τον συναντήσαμε στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Λάρισας στην οποία αν και παραβρέθηκε με την ιδιότητα του απόστρατου, δεν αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις σε όσους είχαν απορίες και τον συμβουλεύτηκαν για διάφορα οικονομικά θέματα.
Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.