Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Αυτό θα πει εξωστρέφεια!
Αυτό θα πει εξωστρέφεια!
Έβγαλε τη στρατιωτική ορχήστρα του Δ'ΣΣ στον κόσμο της Θράκης ο Στρατηγός Καμπάς. Στα πλαίσια της εξωστρέφειας του σχηματισμού και εκτός της πλούσιας κοινωνικής δράσης η οποία καθημερινά βρίσκει μιμητές εντός και εκτός του στρατεύματος, ο δραστήριος Στρατηγός αποφάσισε όπως ο σχηματισμός πραγματοποιήσει μουσικό οδοιπορικό με τη συμμετοχή των τμημάτων της στρατιωτικής μπάντας του Σώματος, αφιερωμένο στους πολίτες της Θράκης. Η αρχή έγινε χθες βράδυ με μουσική συναυλία στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Σουφλί.Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τα τοπικά ΜΜΕ ήταν κάτι το ξεχωριστό για την πόλη και την περιοχή με κύριο χαρακτηριστικό την πρωτοφανή προσέλευση των κατοίκων στο χώρο της εκδήλωσης, οι οποίοι μάλιστα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους ρυθμούς της μουσικής και διασκέδασαν με κάθε τρόπο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο ίδιος ο Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος όπως διακρίνουμε στη φωτό του xanthinews ως εξωστρεφής χαρακτήρας, έδωσε πρώτος το παρόν και το διασκέδασε με φίλους και συνεργάτες του όπως και έπρεπε.Το ίδιο διασκέδασε και ο υποδιοικητής του Υποστράτηγος Γεώργιος Λιάκος καθώς και  ο Διευθυντής του Στρατηγού και μετρ της ''χακί'' επικοινωνίας στη Θράκη Αντισυνταγματάρχης Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος είχε τα πάντα υπό πλήρη έλεγχο.

Η.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.