Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

''Τσιρώνης φεύγει, Βλάχος έρχεται''. Τελετή παράδοσης - παραλαβής στην ΕΑΑΣ Λάρισας


Τελετή παράδοσης - παραλαβής αύριο στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λάρισας.


Ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α Σπύρος Τσιρώνης θα παραδώσει τα ηνία της διοίκησης στο νέο Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α Κώστα Βλάχο. Η τελετή στην οποία έχει προσκληθεί ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στα γραφεία του παραρτήματος.


Σήμερα στις 10 το πρωί στον ίδιο χώρο θα γίνει η πρώτη συνάντηση - ενημέρωση του απερχόμενου και του νέου διοικητικών συμβουλίων. 


Η φωτό από το αρχείο του kranosgr με το νέο Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α Κώστα Βλάχο και το Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη στο φετινό ετήσιο χορό της ΕΑΑΣ Λάρισας.
Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.