Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο 307 ΤΣΥΑΥΘεία λειτουργία με αφορμή τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τελέστηκε σήμερα Παρασκευή στον ομώνυμο Ιερό Ναό του 307 ΤΣΥΑΥ.


Στη θρησκευτική τελετή η οποία περιελάμβανε αρτοκλασία και θείο κήρυγμα παρευρέθησαν ο Διοικητής Σχης (ΤΧ) Ντάντος Αχιλλέας, ο Υποδιοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, οπλίτες του συγκροτήματος, αστυνομικές αρχές και απόστρατοι αξιωματικοί όπως ο Υποστράτηγος ε.α Καπέλιος Ιωάνης επί της διοικήσεως του οποίου θεμελιώθηκε και κτίστηκε ο Ιερός Ναός, ο νέος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μαγνησίας Ταξίαρχος ε.α.Τοσιλιάνης Γεώργιος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας Ανθγος ε.α. Βαλάσης Χρήστος.


Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε λιτή δεξίωση στον προαύλιο χώρο του διοικητηρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.