Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Στο NRDC-GR ο Δκτης του NRDC-IT


Επίσημη επίσκεψη στο Γ'ΣΣ NRDC-GR πραγματοποίησε ο Δκτης του NRDC Ιταλίας Αντιστράτηγος Roberto Perretti.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο Διάσκεψης του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 και 12 Ιουλίου 2017 και η οποία συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό στρατιωτικών και μη εμπειρογνωμόνων εντός και εκτός του ΝΑΤΟ.


Στον Αντιστράτηγο Roberto Perretti παρουσιάστηκε η δομή, ο ρόλος και η αποστολή του Στρατηγείου καθώς και οι επερχόμενες προκλήσεις με τη μετάβαση του στρατηγείου σε Joint Headquartes (JHQ).
O Δκτής του Ιταλικού στρατηγείου συνεχάρη το προσωπικό και το Δκτή του Ελληνικού στρατηγείου Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο με τον οποίο πραγματοποίησε συνάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.