Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Παίρνει like από παντού το οδοιπορικό της ΕΡΤ στο Δ΄ΣΣ


Όπως είχαμε γράψει και προχθές, η αγάπη του κόσμου για τις Ένοπλες  Δυνάμεις, αποτυπώθηκε με την υψηλή τηλεθέαση που κατέγραψε η εκπομπή του κρατικού καναλιού ΕΠΩΝΥΜΩΣ, που παρουσίασε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια του Δ'ΣΣ.


Σήμερα, προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της εκπομπής και ήδη άρχισε να ''σπάει ταμεία'' και να συγκεντρώνει likes από παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Μάλιστα με την ολοκλήρωση της εκπομπής, ο πρώτος που έσπευσε να ''ανεβάσει'' και τα δύο βίντεο στο facebook, ήταν ο Εκπρόσωπος τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός, ο οποίος έδωσε και το πρώτο like της ημέρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.