Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ο Ιερέας του ΑΤΑ κοντά στα "Γεράκια", στα "Φαντάσματα" και στους "Πελαργούς" της ΠΑ


Ο Σχης Ιερέας του ΑΤΑ π. Αθανάσιος Τσιμενίδης επισκέφθηκε τις πτέρυγες 116 και 117 , τέλεσε ακολουθίες και μίλησε στα στελέχη των μονάδων.
Η κάθε επίσκεψη είναι μια αναβάπτιση όταν βρίσκεσαι κοντά σε αυτούς που δίνουν καθημερινό αγώνα για μια αδούλωτη πατρίδα.
Ολοκληρώνοντας την ποιμαντική περιοδεία ο πατήρ Αθανάσιος επισκέφθηκε και τους εκπαιδευόμενους Ιπταμένους αλλά και τους Ικάρους στην 120 ΠΕΑ 
Τέλος , μέσα στο πνεύμα της ανοικτής επικοινωνίας και συνεργασίας με την κοινωνία πραγματοποιήθηκε και αγιασμό με ομιλία στο Λιγνιτικό κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.