Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΠΟΕΣ: Τέλειωσαν τα ψέματα για την ψευδεπίγραφη Ομοσπονδία - η δικαιοσύνη είπε τα αυτονόητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΣ
Όπως ήταν αναμενόμενο, με απόφαση του Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ αίτηση της ψευδεπίγραφης Ομοσπονδίας - σφραγίδας, με την οποία ζητούσε να πάψει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) να εμφανίζεται ως η κατά νόμω νόμιμη Ομοσπονδία του ν.4407/2016 και των Ενώσεων των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Συγχρόνως, έγινε ΔΕΚΤΗ η παρέμβαση 22 πρωτοβάθμιων ενώσεων μελών της, υπέρ της ΠΟΕΣ, προς διασφάλιση του συνδικαλιστικού δικαιώματος των χιλιάδων μελών τους. Είναι απολύτως σαφές ότι η ΠΟΕΣ ήταν και παραμένει η μόνη νόμιμα συνεστημένη Ομοσπονδία Ενώσεων εν ενεργεία στρατιωτικών, κατά το νόμο και κατά τη βούληση των διαρκώς αυξανόμενων ανά την Ελλάδα πρωτοβάθμιων Ενώσεων. Είναι εξίσου προφανής, η προσπάθεια, μέσω της δημιουργίας σύγχυσης και άσκησης καταχρηστικών ενδίκων βοηθημάτων (αλήθεια που βρίσκουν τα χρήματα;), μιας ελάχιστης μερίδας συναδέλφων να διασπάσουν το, μετά από τόσους αγώνες, αποκτηθέν συνδικαλιστικό δικαίωμα των εν ενεργεία στρατιωτικών, με ανομολόγητο σκοπό να το αναιρέσουν στην πράξη. Αυτό που δεν κατάφεραν επί σειρά ετών εκπρόσωποι της Πολιτείας, που λυσσαλέα πολέμησαν το δικαίωμά μας να συνδικαλιζόμαστε, μέσα στα όρια του νόμου και του Συντάγματος, δυστυχώς, επιχειρεί να το πετύχει μια θλιβερή μειονότητα συναδέλφων, είτε από σκοπιμότητα, είτε από αφέλεια.

Καλούμε το σύνολο των στρατιωτικών να πυκνώσουν τις τάξεις των πρωτοβάθμιων Ενώσεων μελών της ΠΟΕΣ και μέσω αυτών και της Ομοσπονδίας μας, ενωτικά, χωρίς διακρίσεις βαθμών και Κλάδων, για να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις στα προβλήματα όλων των Ελλήνων στρατιωτικών.

Υ.Γ. Καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες στην ψευδεπίγραφη Ομοσπονδία – σφραγίδα να μάθουν τουλάχιστον να διαβάζουν. Η παρέμβαση των πρωτοβάθμιων Ενώσεων έγινε ΔΕΚΤΗ και δεν απορρίφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.