Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη Ελληνοαμερικάνικου Ινστιτούτου στο Αρχηγείο Στόλου

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 έλαβε χώρα στη Ναύσταθμο Σαλαμίνας επίσκεψη ομογενών φοιτητών του «American Hellenic Institute Foundation» των ΗΠΑ, κατά την οποία ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Συγκροτήματος του Αρχηγείο Στόλου. Οι ομογενείς φοιτητές έγιναν δεκτοί στην αίθουσα ενημερώσεων από τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ και το Επιτελείο του για ενημέρωση, επισκέφθηκαν το Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, έπλευσαν με ταχύπλοα σκάφη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών στο στενό του ναυστάθμου επισκεπτόμενοι τη λιμένα της Αμφιάλης και κατέληξαν επί της Φ/Γ ΨΑΡΑ όπου αφού επισκέφθηκαν το πλοίο, παρατέθηκε προς τιμή τους ελαφρύ γεύμα. Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών οι φοιτητές με τον επικεφαλής τους κύριο Νικόλα Λαρυγγάκη αποχώρησαν για τη συνέχιση της επίσκεψής τους στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.