Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧΤο τμήμα των Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του ΔΙΕΚ Ναυπλίου ολοκλήρωσε τις εργασίες καθαρισμού των τριών μαρμάρινων μνημείων που βρίσκονται στο χώρο του Στρατοπέδου Ναυπλίου.
Οι εργασίες καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν κατά το εργαστηριακό σκέλος του Μαθήματος Γενικές Αρχές Συντήρησης Λίθινων Αντικειμένων με επιβλέπουσα την εκπαιδεύτρια συντηρήτρια ΤΕ PhD, Καπάτου Ελένη.
Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧ
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τους εκπαιδευόμενους ήταν η αποψίλωση της βλάστησης επάνω στα μνημεία και ο καθαρισμός με ουδέτερα υλικά των επικαθίσεων σκόνης, χώματος και βιολογικών αναπτύξεων.


Ο διευθυντής του ΔΙΕΚ, κύριος Γεώργιος Κρεμύδας, και η εκπαιδεύτρια, κα Καπάτου Ελένη, ευχαριστoύν θερμά τον Διοικητή του στρατοπέδου Συνταγματάρχη Ευάγγελο Δημητρέλη και τον Ταγματάρχη Γκίκα Ιωάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και την πολύ καλή συνεργασία.
Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧΟι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧΟι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.