Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

''Και στρατηγός να είσαι με την αράδα σου θα πας''


''Και στρατηγός να είσαι με την αράδα σου θα πας''. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει από την αρχή της φετινής καλοκαιρινής σεζόν στο ΚΑΑΥ Μαλακίου της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο. 

Διαβάστε επίσης: Οπλίτες τέλος για το μάζεμα των σερβίτσιων στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς

Μπορεί στο ΚΑΑΥ της Λεπτοκαρυάς οι δικαιούχοι παραθεριστές και επισκέπτες (πλην ανωτάτων) να υποχρεούνται από φέτος να μαζεύουν και να μεταφέρουν μόνοι τους τα χρησιμοποιημένα σκεύη σε ειδικό χώρο του μαγειρείου, στο Μαλάκι προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και με απόφαση του Καταδρομέα Διοικητή, Ταξίαρχου Ευάγγελου Παπαδόπουλου, το μέτρο ισχύει για όλους χωρίς καμία εξαίρεση.


Σύστημα self service και για τους ανώτατους ε.ε και ε.α Αξιωματικούς στο Μαλάκι, οι οποίοι υποχρεούνται να σερβίρονται αλλά και να μεταφέρουν μόνοι τους τα χρησιμοποιημένα σκεύη στον ειδικό χώρο, με τον Ταξίαρχο Παπαδόπουλο να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.