Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους παραθεριστές στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα


Δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις κερδίζουν από φέτος οι δικαιούχοι παραθεριστές του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, με το νέο σύστημα διαμονής που εφαρμόζεται με εντολή της 1ης Στρατιάς.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kranosgr, από τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν και προκειμένου τα στελέχη να έχουν την ευκαιρία περισσότερων ημερών διακοπών, η διοίκηση της 1ης Στρατιάς, όπου ανήκει το ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα, άρχισε να εφαρμόζει το πολύ απλό και έξυπνο σύστημα που δίνει τη δυνατότητα για δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις στους παραθεριστές σε όλες τις περιόδους.


Συγκεκριμένα καταργήθηκε η κενή ημέρα που υπήρχε ανάμεσα στις παραθεριστικές σειρές και πλέον θεωρείται ως η ημέρα αλλαγής των οικογενειών στα οικήματα. 
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Η περίοδος που διανύουμε στο ΚΑΑΥ τελειώνει την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου ενώ η επόμενη αρχίζει το Σάββατο 15 Ιουλίου. Στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα οι παραθεριστές της τρέχουσας σειράς μπορούν να παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου το μεσημέρι έως τις 12 όπου θα μπορεί να έρθει η οικογένεια της επόμενης σειράς που θα ξεκινούσε το Σάββατο και να παραλάβει το οίκημα. 


Με τον τρόπο αυτό η κάθε οικογένεια στην περίοδό της κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις, μία στην αρχή και μία στο τέλος της παραθεριστικής σειράς.
Το μέτρο θεωρείται από τα καλύτερα που έχουν υπάρξει σε ΚΑΑΥ, ειδικά την περίοδο που διανύουμε, όπου η δυνατότητα για λίγες ημέρες διακοπών είναι σχεδόν απαγορευτική για μια μέση ελληνική οικογένεια.


Συγχαρητήρια στην 1η Στρατιά για το πραγματικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα στελέχη της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.