Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από το Στεφανοβίκειο. Ποιο μήνυμα έστειλε στην Τουρκία
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό στην εθνική μας κυριαρχία. Το υψηλό ηθικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων και η συνοχή του Ελληνικού λαού με τις ΕΔ,  είναι η απάντηση στην Τουρκική προκλητικότητα, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου παραβρέθηκε, για τις εκδηλώσεις προς τιμήν του προστάτη του Σώματος, Προφήτη Ηλία, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.
Δείτε το βίντεο του kranosgr με τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.