Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Εντυπωσιακό βίντεο από την εκπαίδευση της ΣΑΝ σε εναέρια αεροδιακομιδή


Στην τοποθεσία ''Καναπίτσα'' του Λιτοχώρου βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα μαθητές και μαθήτριες των τριών πρώτων ετών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) οι οποίοι πραγματοποιούν τη θερινή διαβίωσή τους. 


Οι Σανίτες και οι Σανίτισσες ακολουθούν ένα πλήρες στρατιωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με όλες τις δραστηριότητες  το οποίο έχουν φέρει επιτυχώς εις πέρας.
Σήμερα ο φακός του kranosgr, που βρέθηκε στο χώρο του στρατοπέδου κατέγραψε εντυπωσιακό αποκλειστικό βίντεο από μέρος της εκπαίδευσης σε εναέρια αεροδιακομιδή.


Δείτε το βίντεο του kranosgr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.