Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Και μη χειρότερα...Επιστολή παραίτησης του Λγου (Ο) Ηλία Νατσιούλα από μέλος του Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας


Και μη χειρότερα! Πριν λίγες ημέρες εξελέγη από το Δ.Σ της ΕΑΑΣ Αθηνών ως μέλος του παραρτήματος της ΕΑΑΣ Λάρισας. Μάλιστα ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος που συγκέντρωσε 11 ψήφους, την απόλυτη πλειοψηφία.
Χθες 20 Ιουλίου ημέρα της ονομαστικής τους εορτής, υπέβαλε την παραίτηση του για λόγους ευθιξίας. Τους λόγους αναφέρει στην επιστολή παραίτησης που έστειλε στο kranosgr και την οποία παραθέτουμε παρακάτω.

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΣ ΕΑΑΣ
Αξιότιμο ΔΣ της ΕΑΑΣ, σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος ΔΣ του τοπικού παραρτήματος ΕΑΑΣ Λάρισας. 
Ευχαριστώ ολόκληρο το ΔΣ της ΕΑΑΣ για την τιμή που μου κάνατε και με εκλέξατε παμψηφείστο ΔΣ του τοπικού παραρτήματος.
Για λόγους ευθιξίας μετά τις διαμαρτυρίες των Αξκων εξ Υπαξιωματικών περί μη εκπροσώπησης τους στο ΔΣ, σχολίων στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί επιθυμίας παραίτησης μέλους για ανάληψη από ίδιους της θέσης αλλά και ηρεμίας στο τοπικό παράρτημα δεν επιθυμώ να συνεχίσω.
Με εκτίμηση Λγος (Ο) ε.α Ηλίας Νατσιούλας
ΥΓ kranosgr: Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαμένοι από την παραίτηση του Λοχαγού Νατσιούλα θα είναι το παράρτημα της ΕΑΑΣ και τα μέλη της στα οποία είχε τόσα πολλά με τις γνώσεις του να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.