Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Τουρκία: “Σαμποτάζ” σε Τούρκους στρατιώτες δίπλα στα ελληνικά σύνορα!Επικίνδυνες διαστάσεις έχει αρχίσει και παίρνει το φαινόμενο σε στρατόπεδα στην Τουρκία. Η ανησυχία είναι μεγάλη και μιλούν για σαμποτάζ.
Οι μαζικές δηλητηριάσεις Τούρκων στρατιωτικών είναι τόσο συχνές που κάποιοι πλέον έχουν αρχίσει και κάνουν ανοιχτά λόγο για σαμποτάζ.
Το νέο κρούσμα μαζικής δηλητηρίασης Τούρκων στρατιωτικών σημειώθηκε στα ελληνο-τουρκικά σύνορα, χθες το βράδυ.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, σε δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, το νέο περιστατικό εντοπίζεται στην 54η Μεραρχία Μηχανικού του τουρκικού Πεζικού στην Αδριανούπολη.
Το βράδυ του Σαββάτου 14 στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της Ανδριανούπολης με βαριθά συμπτώματα.


Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν εμάσως μετά το δείπνο. Οι στρατιώτες δήλωσαν ότι νιώθουν πόνο στην κοιλιά και ναυτία.
Η έδρα αυτής της μεραρχίας βρίσκεται στην περιοχή του Κάραγατς, δηλαδή στην μοναδική περιοχή δυτικά του Έβρου που είναι υπό τουρκική κυριαρχία.
Όπως δήλωσε ο αρχίατρος του νοσοκομείου της Αδριανούπολης, Abdullah Taş, ο κίνδυνος για τη ζωή των προσβληθέντων δεν έχει περάσει γεγονός που δείχνει και την σοβαρότητα του νέου αυτού επεισοδίου.


Ο Abdullah Taş δεν μπόρεσε όμως να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για μια ακόμα δηλητηρίαση σαν τις μυστηριώδεις μαζικές δηλητηριάσεις που καταγράφονται σε τουρκικά στρατόπεδα τελευταία, ή εάν ευθύνεται ο καύσωνας.


Edirne'de Celalettin Alkoç Kışlası'nda bulunan 14 asker, gıda zehirlenmesi iddiasıyla hastanelerin acil servislerine kaldırıldı!
Έτσι μετά την Μαανίσα, όπου προσβλήθηκαν 1.050 στρατιωτικοί, είχαμε παρόμοιο επεισόδιο στην Ούρφρα και στην Προύσα και τώρα στην Αδριανούπολη.
Οι στρατιωτικές αρχές έχουν κυριολεκτικά πελαγώσει και προσπαθούν να βρουν τι συμβαίνει, ενώ κάνουν λόγο για οργανωμένο σαμποτάζ από τους… εχθρούς της Τουρκίας.
Οι αρμόδιες στρατιωτικές αρχές έχουν διατάξει έρευνα για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.