Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Υπόθεση ατασθαλίας στο στόχαστρο της Διεύθυνσης Ελεγκτικού του Στρατού ΞηράςΥπόθεση ατασθαλίας ερευνά η Διεύθυνση Ελεγκτικού του Στρατού Ξηράς. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία του kranosgr, η υπόθεση αφορά περίοδο παρελθόντων ετών και αυτή τη στιγμή η έρευνα του Ελεγκτικού βρίσκεται σε εξέλιξη.


Περισσότερες πληροφορίες, θα αναφερθούν σε ρεπορτάζ του kranosgr, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την παράδοση του πορίσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.