Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Το αδιαχώρητο στη θερινή ΛΑΦ ΛάρισαςΦαίνεται πως στην 1η Στρατιά έχουν πιάσει το σφυγμό του κόσμου και έχουν ανέβει επίπεδα όσον αφορά τη διασκέδαση των στελεχών.
Αυτό αποδεικνύει η μεγάλη προσέλευση δικαιούχων  στη θερινή ΛΑΦ της Λάρισας, όπου παρατηρείται το αδιαχώρητο  στα μουσικά καλοκαιρινά αφιερώματα κάθε Σάββατο βράδυ. 
Από το στάνταρ πρόγραμμα όλων των στρατιωτικών ορχηστρών με το γνωστό ρεπερτόριο που τα στελέχη άκουγαν Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Απόκριες και Καλοκαίρι με τη ''Βασιλκούδα'', τον ''Τσάμικο'', το ''Μήλο μου Κόκκινο'' και τον ''Γιάννη Δήμαρχο από το χωρίο Μεταξάδες'' να κυριαρχούν, η 1η Στρατιά έχει περάσει στις μουσικές θεματικές βραδιές που ο κόσμος πλαισίωσε με επιτυχία. Προχθές και παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για άστατο καιρό, η ΛΑΦ γέμισε και πάλι ασφυκτικά από στελέχη που θέλησαν να παρακολουθήσουν το υπέροχο μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο.


Όλα κύλησαν υπέροχα και παρά τη βροχή που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το πρόγραμμα στη μέση, οι πάντες έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από τα ακούσματα όσο και από το προσωπικό της Λέσχης που τακτοποίησε τους  παρευρισκόμενους σε σκεπασμένο χώρο.


Μέχρι στιγμής λοιπόν η θερινή ΛΑΦ Λάρισας έχει μετατραπεί σε Ροκ σκηνή, σε παλκοσέλικο με την παρουσίαση ρεμπέτικων τραγουδιών και σε καλοκαιρινή μπουάτ έντεχνου τραγουδιού. Το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν μουσικές βραδιές με μπουζούκι, κλαρίνα, αφιερώματα σε περιοχές Θεσσαλίας, Θράκης, Μακεδονίας κλπ και πολλές εκπλήξεις!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.