Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ στην Πολεμική Αεροπορία - "Αντίο Θοδωρή...!"#"ΠΕΤΑΞΕ" ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ#Βαρύ πένθος στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας Έφυγε προχθες το μεσημέρι απ'τη ζωή ο Αρχισμήνιας Θεόδωρος Ράπος.Υπηρετούσε στην 116 ΠΜ στον Άραξο. 

Πάλεψε με την επάρατη νόσο αλλά δεν τα κατάφερε.

Η νεκρόσημος ακολουθία τελέστηκε  χθες Κυριακή 2/7 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Πάτρα στις 16.00...

Ήταν 44 ετών, πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. 


Οι σκέψεις όλων είναι με την οικογένειά του... Κουράγιο και Δύναμη!...


ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΟΔΩΡΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.