Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Στο πλευρό του νέου Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας


Στο πλευρό του νέου Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας θα βρίσκεται ο απόστρατος τεθωρακισμένος Αντισυνταγματάρχης ε.α Σταύρος Γατής. Αυτό τόνισε προχθές βράδυ στο νεοεκλεγέντα μέλος του Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας Ταξίαρχο ε.α Χρίστο Μαλισόβα παρουσία και του kranosgr. Όπως μας ανέφερε ο ίδιος, θα παρευρίσκεται στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του νέου Δ.Σ στις 2 Αυγούστου, ενώ δήλωσε και αντίθετος στην παραίτηση του Λγου (Ο) ε.α Ηλία Νατσιούλα.


Από την πλευρά του ο Ταξίαρχος Χρήστος Μαλισόβας τον συνεχάρη για το ήθος του και αποκάλυψε στο kranosgr, ότι ο Σταύρος Γατής ως υποψήφιος Πρόεδρος και ο ίδιος του Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας, ήταν ο πρώτος που τηλεφώνησε στον Αντγο ε.α Κωνσταντίνο Βλάχο για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.