Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Το kranosgr στα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων στελεχών του ΣΞ στο Σαραντάπορο Ελασσόνας


Χωρίς την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου η οποία ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή, πραγματοποιήθηκαν πριν λίγη ώρα στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, τα αποκαλυπτήρια μνημείου, στο σημείο όπου στις 19 Απριλίου 2017, έπεσε το μοιραίο ελικόπτερο του ΣΞ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί.


Το μνημείο που κατασκευάστηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού με ευθύνη της 1ης Στρατιάς αναγράφει τα ονόματα των τεσσάρων στελεχών στους οποίους κατά τη σημερινή τελετή απονεμήθηκε μετά θάνατον, ο βαθμός του Αντιστρατήγου ε.α.
Πρόκειται για τους Αντιστρατήγους ε.α Ιωάννη Τζανιδάκη, Θωμά Αδάμο, Δημοσθένη Γούλα και Κωνσταντίνο Χατζή.
Το παρόν στην τελετή έδωσε εκ μέρους της Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κων/νος  Αγοραστός, Θρησκευτικές και τοπικές πολιτικές αρχές καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Παρούσα στην τελετή εκτός από τις οικογένειες των πεσόντων Αξιωματικών και η μοναδική επιζήσασα της πτώσης του μοιραίου ελικοπτέρου, Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, με την οποία συνομιλήσαμε στο kranosgr.
Δείτε φωτό που κατέγραψε ο φακός του kranosgr:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.