Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου, Ταξίαρχος Παν. Γεωργόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου, Αντισυνταγματάρχη, Εμ. Μιχελάκη.στις 10 Ιουλίου 2017 επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Λιονή Μαρία και τον Δημαρχο Ρεθυμνου Γ. Μαρινάκη.,
Στο πλαίσιο των συνάντησεων ο κ. Γεωργόπουλος ενημέρωσε την κ. Λιονή και τον κ. Μαρινάκη για την πρόθεση του Πολεμικού Μουσείου να αξιοποιήσει το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου και να το εντάξει ως Παράρτημα του, ζητώντας την αρωγή και στήριξη τους..


 Οι δύο θεσμικοί παράγοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις προσπάθειες ανάδειξης και αναβάθμισης του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου δηλώνοντας ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του Πολεμικού Μουσείου.
 Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Μουσείο Χρωμοναστηρίου και συναντηθηκε με τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  Μ. Παραγιουδάκη εμπνευστή της δημιουργίας του Μουσείου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.