Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Στον εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονα στο 401 ΓΣΝ ο Α/ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης ΣτεφανήςΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής Βύρωνος και Υμμητού κκ. Δανιήλ  στα πλαίσια  της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.Στον Πανηγυρικό Εσπερινό συμμετείχε πλειάδα Ιεροψαλτών που λάμπρυναν με την παρουσία τους τον Εσπερινό.
Μετά το πέρας ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Λειψάνων του Αγίου με την συμμετοχή στρατιωτικής Μπάντας και αγήματος του Στρατού.
Παρευρέθηκε ο Αρχηγός Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής επικεφαλής της ηγεσίας καθώς και η Διοίκηση του Νοσοκομείου και το προσωπικό.


Ο Στρατιωτικός Ιερέας του Ναού π. Ευάγγελος Λιάπης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο ο οποίος λάμπρυνε με την παρουσία του την εορτή, τους Ιεροψάλτας,  τον Αρχηγό Στρατού όλους του παρευρισκόμενους από την Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς και όλους τους πιστούς που παρακολούθησαν την Πανηγυρικό Εσπερινό και την Λιτανεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.