Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΣ σε 304 ΠΕΒ και ΣΜΥ
Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (304 ΠΕΒ), στο Βελεστίνο, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του. Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και εκπαίδευσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του εργοστασίου και η ομαλή ροή του ανακατασκευαστικού του έργου. Αναγνωρίστηκε επίσης, η επί 35 χρόνια εξαιρετική προσφορά εργασίας, 4 στελεχών του πολιτικού προσωπικού εργοστασίου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, όπου απευθύνθηκε στα Στελέχη και στους Σπουδαστές. Βεβαιώθηκε η ετοιμότητα της ΣΜΥ να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που αναλαμβάνει, με το δεδομένο της τριετούς φοίτησης,από το νέο ακαδημαϊκό έτος. Εντυπωσιακή η παρουσία των Σπουδαστών με το υψηλό ηθικό, την αισιοδοξία, το χαμόγελο και το επιθετικό πνεύμα να τους διακρίνει.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη ΣΜΥ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την οποία η ΣΜΥ έχει εκτεταμένη συνεργασία σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.