Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Συγχαρητήρια στο ΓΕΣ για τα στελέχη του. ΕΠ.ΟΠ Λοχίας βρήκε και παρέδωσε 2000 ευρώ!

Μάθημα ήθους από ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πυροβολικού  στην περιοχή Αφάντου της  Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο νεαρός Επαγγελματίας  Οπλίτης (ΠΒ) Πασχαλίδης Συμεών, που υπηρετεί στο 153 ΤΕ, βρήκε σε φούρνο της περιοχής πορτοφόλι με 2000 ευρώ το οποίο ανήκε σε κάτοικο της Αφάντου (Ν.Χ). 

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο νεαρός Λοχίας, ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, παρέδωσε το πορτοφόλι στην ιδιοκτήτρια του φούρνου, η οποία με τη σειρά της έδωσε τα χρήματα στον δικαιούχο. Το θέμα όμως δεν έκλεισε εκεί. Εκτιμώντας το ήθος και την εντιμότητα αλλά κυρίως την ταπεινότητα του Λοχία Πασχαλίδη, η ιδιοκτήτρια του φούρνου επικοινώνησε η ίδια με την 95 ΑΔΤΕ όπου και ανέφερε το συμβάν στη Διοίκηση.

Σήμερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, 20 ημέρες περίπου μετά το περιστατικό, ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής, απέστειλε συγχαρητήρια στον ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πασχαλίδη Συμεών για την έντιμη στάση του. Μια στάση που αποδεικνύει αυτό που καθημερινά τονίζει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ότι ο Στρατός μας δε βρίσκεται σε κρίση, το ηθικό του είναι υψηλό κάτι που αποδεικνύουν τα στελέχη καθημερινά με τη στάση τους ακόμη και στην προσωπική τους ζωή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.