Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Διαθεσιμότητα Oικημάτων στα Κ.Α.Α.Υ Άγιου Ανδρέα χωρίς αρνητικά μόρια από 8 έως 20 Ιουνίου


Σύμφωνα με πληροφορίες του StratiotikosGR, ανακοινώθηκε από την ΑΣΔΥΣ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού) η διαθεσιμότητα οικημάτων κατά την τρίτη παραθεριστική περίοδο 8 έως 20 Ιουνίου.


Η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε όσους επιθυμούν να παραθερίσουν, από αυτούς που δεν έχουν επιλεγεί για παραθερισμό λόγω μορίων και σε άλλη σειρά κατά το έτος 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν μη υπηρεσιακή αναφορά στο φαξ 210-7496595 μέχρι τις 7 Ιουνίου.


Για όσους επιλέξουν να παραθερίσουν, δεν θα υπολογισθούν επιπλέον αρνητικά μόρια


Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 2107496173 και 210-7496178. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.