Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Δείτε τη συνέντευξη του Στρατηγού Ζιαζιά στον Δημοσιογράφο του Militaire.gr Πάρι ΚαρβουνόπουλοΟ Στρατηγός και πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μιλάει στο Militaire εκφράζοντας τις ανησυχίες του για όσα αντιμετωπίζει η χώρα εντός κι εκτός συνόρων.
•Ο Στρατηγός ζητά ευθέως την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες, υποστηρίζοντας την άποψή του με αριθμούς.

Κάνει συγκεκριμένες αναφορές για δαπάνες-σπατάλες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Μιλά για χρήματα που θα μπορούσαν να συντηρήσουν επαρκώς μεγάλους και κρίσιμους σχηματισμούς του Στρατού κι όχι επιτελεία στις Βρυξέλλες. Κάνει λόγο για “βαθύ κράτος στο στράτευμα” και εξηγεί ότι το πολιτικό κατεστημένο πάντα ήταν απέναντι σε κάθε προσπάθεια πραγματικής αναδιοργάνωσης.
•Απαντά στο ερώτημα για την “υπερφόρτωση έργου” στις ΕΔ και για τα τελευταία δυστυχήματα στον Στρατό.

•Μιλά για την Τουρκία και πόσο πρέπει να ανησυχούμε για την κλιμάκωση της έντασης.

•Για τα Βαλκάνια και την ταραγμένη περίοδο που διανύουν εξηγεί με ρεαλισμό το πραγματικό μέγεθος των κινδύνων για την Ελλάδα.

•Εξηγεί γιατί όσοι στρατιωτικοί είχαν το θάρρος της γνώμης τους δεν …προτιμούνται από τα κόμματα.
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης στο militaire.gr (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.