Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Το επίσημο σήμα ταυτοποιημένου μέλους του Υπουργείου Τύπου έλαβε το kranosgr

Το επίσημο σήμα ως ταυτοποιημένο μέλος της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έλαβε σήμερα το kranosgr, μετά την επιτυχημένη καταχώρησή του στο online μητρώο του Υπουργείου.

Ως ένα από τα πρώτα ιστολόγια που είχε καταθέσει αίτηση καταχώρησης αναγράφοντας όλα τα στοιχεία φορολογικά και μη που απαιτούσε η αίτηση, το kranosgr, ελέγχθηκε από τους αρμόδιους κρατικούς υπαλλήλους και η καταχώρηση κρίθηκε επιτυχής.Tο kranosgr που από καιρό θεωρείται και επίσημα μέλος του online συστήματος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του Υπουργείου Τύπου που μπορεί να δημοσιεύει τις οποιεσδήποτε διαφημίσεις (κρατικές και μη), με τη δυνατότητα να εκδίδει τα αντίστοιχα παραστατικά που απαιτεί ο νόμος, έχει την υποχρέωση όπως αναρτήσει στην κορυφή της σελίδας του ιστολογίου και σε εμφανή σημείο το σήμα του Υπουργείου που έλαβε σήμερα.

Καθόλα νόμιμοι, συνεχίζουμε  δυναμικά την πορεία μας και στο στρατιωτικό ρεπορτάζ, όπως γίνεται τα τελευταία 23 χρόνια μετά την αποφοίτησή από τη Σχολή Δημοσιογραφίας, στο χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. 

Προύφας ΗλίαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.