Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ελεύθερος ο απόστρατος που κατηγορήθηκε από γονείς κοριτσιού στα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα
Η ΕΙΔΗΣΗ  ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:


Το 12χρονο κορίτσι κατήγγειλε στους γονείς του ότι του συμπεριφέρθηκε "περιέργα" ο εν λόγω απόστρατος, όπως δήλωσε η μητέρα του, και εκείνοι έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα Νέας Μάκρης για τα περαιτέρω.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Νέας Μάκρης συνοδευόμενοι από αξιωματικούς του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα προσήγαγαν τον απόστρατο αξιωματικό και τον οδήγησαν στο Τμήμα για κατάθεση.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ:

Στο τμήμα λοιπόν "διαπιστώθηκε" σύμφωνα με πληροφορίες του StratiotikosGR ότι ο απόστρατος ήταν ένα "παππούς85 ετών που παρουσιάζει σοβαρά κινητικά προβλήματα και καμία πράξη ασέλγειας δε διαπιστώθηκε με τα δεδομένα που έλαβαν υπόψη τους.

Απ' ότι φαίνεται ο συλληφθέντας μίλησε χαριτολογώντας στο 12χρονο το οποίο μάλλον παρεξήγησε τις "προθέσεις" του και μίλησε τρομαγμένο στους γονείς του οι οποίοι απευθύνθηκαν αμέσως στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βέβαια έπραξαν τα προβλεπόμενα μετά από μία τέτοια καταγγελία και τελικά άφησαν ελεύθερο τον 85χρονο απόστρατο και ο ίδιος συνεχίζει τις διακοπές του στο ΚΑΑΥ του Αγ. Ανδρέα.

Από τις πληροφορίες που έχουμε ο συγκεκριμένος "παππούς" είναι κοινωνικότατος και πολύ διαχυτικός με όλους. Γεγονός που ίσως κάνει παρεξηγήσιμη τη συμπεριφορά του.

#ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.