Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Τα πρόλαβε όλα.....

Θεωρούσε χρέος του να βρίσκεται στο μνημόσυνο των αποβιωσάντων μελών της ΕΑΑΣ Λάρισας ο Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και τελικά έστω και στο τέλος τα κατάφερε.


Παρά το δύσκολο πρόγραμμα με τις αυξημένες υποχρεώσεις και την Κυριακή, ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης παρευρέθηκε τελικά στη συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε μετά την τελετή στη θερινή ΛΑΦ του σχηματισμού.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με οικογένειες θανόντων μελών του παραρτήματος καθώς και με τον Πρόεδρο των Λαρισαίων Αποστράτων Αντγο ε.α Σπυρίδων Τσιρώνη.

Το επόμενο διάστημα αν και θα είναι και πάλι δύσκολο για τον Στρατηγό Ζερβάκη, θα πρέπει να βρει το χρόνο και για μια άλλη θρησκευτική τελετή στην οποία στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.