Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Η εντολή του Α/ΓΕΣ για τη μεταφορά του Πολεμιστή στην ΑθήναΣτο Λαρισαίο υπεραιωνόβιο δημοσιογράφο Λάζαρο Αρσενίου, με την ιδιότητα του παλαιού πολεμιστή ο οποίος μετείχε στο Αλβανικό Έπος, ήταν αφιερωμένη η προχθεσινή εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, όπου ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κήρυξε το 2017 ως Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων.

Πως όμως φθάσαμε στη βράβευση του πολεμιστή Λάζαρου Αρσενίου; Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε στο kranosgr ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας Απ. Βερέμης, η πρόταση οφείλεται στο ΣΕΑΝ μέλος του οποίου είναι ο Λάζαρος Αρσενίου και στον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έκανε αποδεκτή την πρόταση.

''Άμεσα ανταποκρίθηκε το ΓΕΣ στην πρότασή μας και μάλιστα ο ίδιος ο Αρχηγός έδωσε εντολή όπως διατεθεί το αυτοκίνητο και ο οδηγός του Δκτη της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη, προκειμένου να μεταφέρει στην Αθήνα και να επιστρέψει στη Λάρισα τον υπεραιωνόβιο έφεδρο'' δήλωσε στο kranosgr ο Λαρισαίος Πρόεδρος των Εφέδρων.

Συνομιλώντας και με άλλα μέλη του Συνδέσμου κατά τη χθεσινή τελετή ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου Τιράνων και Πάσης Αλβανίας Αναστασίου ως επίτιμου μέλους του ΣΕΑΝ Λάρισας, μας  ανέφεραν ότι η κίνηση αυτή του Αρχηγού εκτός από συγκινητική, ήταν και τιμητική γιατί στο πρόσωπο του Λάζαρου Αρσενίου  βραβεύθηκε η Εφεδρεία όχι μόνο της Λάρισας αλλά ολόκληρης της Ελλάδος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.