Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ενημέρωση στελεχών για νέα άρβυλα στο Στρατό Ξηράς


Νέα άρβυλα στο Στρατό Ξηράς. Αυτό προκύπτει από έγγραφο που εστάλη σε σχηματισμούς και κυκλοφορεί σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.


Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, το ΓΕΣ/ΔΥΠ έχει ήδη προβεί στην κατασκευή 1850 ζευγών αρβυλών τύπου Ι, ενώ πρόκειται να γίνει παραγωγή ακόμη 5000 ζευγών αρβύλων τύπου ΙΙ (δέρμα, καστόρι, ύφασμα, cordura και σόλα με υφιστάμενη χάραξη, όμοια με αυτή των αρβύλων τύπου Ι.


Δείτε το σχετικό:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.