Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Στις μονάδες οι καταστάσεις με τα ονόματα των επιλεγέντων για τις παιδικές κατασκηνώσεις του ΣΞ


Στις μονάδες έχουν κοινοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, οι καταστάσεις με τα ονόματα των επιλεγέντων τέκνων ε.ε και ε.α στελεχών του Στρατού Ξηράς για τις παιδικές κατασκηνώσεις.


Ως γνωστών οι παιδικές κατασκηνώσεις του ΣΞ, λειτουργούν στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής και στις Κεχριές Κορίνθου και προσελκύουν κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό κατασκηνωτών.


Δείτε σχετικό ρεπορτάζ του kranosgr από τις κατασκηνώσεις της Νέας Φώκαιας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.