Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Αυστηρή εντολή του Αντγου Καμπά στους Διοικητές του Δ'ΣΣ για χορήγηση της απαλλαγής μετά από υπηρεσία στα στελέχηΑυστηρή εντολή όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, έδωσε ο Στρατηγός  Διοικητής του Δ'ΣΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς στους Διοικητές των μονάδων του σχηματισμού του έτσι ώστε να εφαρμόζονται οι κανονισμοί και να χορηγείται στα στελέχη η απαλλαγή που δικαιούνται μετά από 24ωρη υπηρεσία σε ημέρα που διεξάγεται νυχτερινή εκπαίδευση.
Πρακτικός και δίκαιος άνθρωπος ο Στρατηγός, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται σε φυλάκια και μονάδες της παραμεθορίου, έρχεται σε επαφή με τα στελέχη, ακούει τους προβληματισμούς του και προσπαθεί να δώσει άμεσα λύσεις.


Δεν είναι τυχαίο που για την ενέργεια του αυτή όπως και για μια σειρά άλλες που θα αναλύσουμε σε επόμενες αναρτήσεις μας, τον επαίνεσε και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, η οποία δημοσίευσε και την παρακάτω επιστολή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.